Державне фінансування медіа в контексті досягнення “Цілей сталого розвитку 2030” - Marchenko, Tetyana (Чернівці: Чернівецький нац. ун-т, 2022)
Державне фінансування медіа в контексті досягнення “Цілей сталого розвитку 2030”
State financing of the media in the context of achieving the "2030 Sustainable Development Goals"
Keywords: Медіа; Глобалізація; Суспільне мовлення; Державне фінансування