Нормативно-правове регулювання надання соціальних послуг на рівні територіальних громад в Україні - Karmaliuk, Sergii (Кам'янець-Подільський: Видавець Ковальчук О.В., 2021)
Проаналізувавши прийняті в 2014-2020 рр. українською владою законодавчо-нормативні акти, ми побачили, що упродовж лише останніх п’яти років створено достатню нормативно-правову базу для забезпечення якісного соціального обслуговування громадян.
Keywords: Система надання соціальних послуг; Базові засади соціального захисту населення; Правові та організаційні основи реалізації права на соціальні послуги; Класифікатор соціальних послуг