Конституційне право України. Тестові завдання. Навчально методичний посібник. За ред. д.ю.н. Р.О. Гаврилюк. Чернівці: Чернівецький національний університет, 2019.530 с. - Biloskurska, Olena; Білоскурська, Олена Валеріївна; Вакарюк, Людмила Василівна; Войцеховський, Нікола Вінцентійович; Крайній, Павло Іванович; Подорожна, Тетяна Станіславівна; Федорчук, Марина Дмитрівна; Худик, Андрій Мирославович (Чернівец. нац. ун-т. ім. Ю. Федьковича, 2019)
У навчально-методичному посібнику викладено систему тестових завдань різного ступеня складності, для студентів-правників з курсу «Конституційне право України», які можуть бути використані під час аудиторної та самостійної роботи для перевірки та закріплення набутих у ході навчального процесу теоретичних знань у сфері конституційного права України. Розраховано на студентів, аспірантів та викладачів юридичних вищих навчальних закладів, а також широке коло зацікавлених читачів.
Keywords: Конституція України; Конституційний Суд України; конституційні обов'язки; конституційне право; вибори; конституційна відповідальність; органи державної влади; конституціоналізм; місцеве самоврядування; Верховна Рада України; Президент України; Кабінет Міністрів України; конституційний лад; територіальний устрій; права і свободи людини