Використання дидактичних ігор у забезпеченні індивідуального підходу до навчання молодших школярів - Середюк, Аліна (Чернівці Чернівецький національний університет імені Юрія Федьковича, 2021)
У статті розкрито роль дидактичних ігор на уроках у початковій школі, обгрунтовано практичні можлиіості ігор у розвитку творчих здібностей особистості, наведено приклади ігор для учнів з різним рівнем навчальних досягнень
Keywords: дидактичні ігри, ігрові інтереси