МЕТОДИКА ДОСЛІДЖЕННЯ СЛІДІВ ВУШНИХ РАКОВИН - Кожакарь, Іван Юрійович (Видавництво Чернівецького національного університету імені Юрія Федьковича, 2024)
У науково-методичному виданні викладено загальні положення, нормативні посилання, основні терміни, структуру висновку експерта, методи та стадії дослідження слідів вушних раковин в межах трасологічної експертизи, даний перелік зразків вимірювальної техніки, дослідницького обладнання, витратних матеріалів, які використовують під час цих досліджень; визначено порядок вибору та послідовність застосування спеціальних методів. Розроблено алгоритм дій експерта під час виконання дослідження та оформлення його результатів. Наведено приклад формулювання висновків. Призначено для використання працівниками Експертної служби МВС України у практичній діяльності, а також рекомендовано для студентів та курсантів профільних навчальних закладів.
Keywords: Криміналістика; Трасологія; Трасологічна експертиза; Криміналістичне дослідження слідів вушних раковин; Судова експертиза; Ідентифікація особи за слідами вушних раковин