Формування компетентності в говорінні англійською мовою учнів початкової школи: психолого-педагогічний аспект - Серна, Марина Володимирівна (My University, 2022)
Робота присвячена дослідженню процесу формування англомовної лексичної компетентності учнів початкової школи з точки зору психології та педагогіки. У роботі розглянуто зміст, етапи та комплекс завдань для формування англомовної лексичної компетентності учнів початкової школи. Уточнено зміст поняття комплекс завдань в контексті формування англомовної лексичної компетентності учнів початкової школи. Розроблено комплекс завдань для поетапного формування лексичної компетентності учнів початкової школи. Здійснено перевірку ефективності розробленого комплексу завдань для формування англомовної лексичної компетентності учнів початкової школи під час пробного навчання.
Keywords: навчання англійської мови, англомовна лексична компетентність, комплекс завдань для розвитку лексичної компетентності, початкова школа