Німецько-український глосарій і лексичні завдання для підручника „Begegnungen А1+“ (частина 2) - Мельник, Юлія (My University, 2023)
Навчальний посібник покликаний допомогти студентам факультету іноземних мов, які вивчають німецьку мову як другу та третю іноземну на основі підручника Begegnungen A1+ від видавництва Schubert-Verlag, опанувати лексичний матеріал лекцій 5-8. Посібник містить словник до основної частини (Teil A) відповідних лекцій, завдання для тренування та перевірки знань, а також перелік сильних дієслів для рівня А1 із 3 основними формами. Доповнюють матеріал практикуму модулі на ресурсі Quizlet із картками для заучування, завданнями і тестами до зазначеної лексики.
Keywords: Deutsch; Wortschatz; Lehrwerk "Begegnungen"