Задачі з молекулярної фізики та методика їх розв’язування - Курек, Ігор Геннадійович; Курек, Єлена Ігорівна; Струк, Ярослав Михайлович; Ткач, Оксана Олександрівна (My University, 2022)
Методичний посібник призначений для студентів першого курсу, які навчаються за спеціальностями “Фізика та астрономія”, “Середня освіта (фізика)” та “Прикладна фізика”
Keywords: молекулярна фізика; методика розв'язування задач; молекулярка задачі