Технології навчання інтегрованого курсу «Я досліджую світ» у початковій школі: методичні рекомендації - Шевчук, Кристина; Іванчук, Марія; Бигар, Ганна; Предик, Аліна (My University, 2021)
У видані подано навчально-методичний інструментарій до організації і засвоєння курсу «Технології навчання інтегрованого курсу «Я досліджую світ» у початковій школі». Методичні рекомендації містять теоретичні відомості щодо основних реформацій у змісті початкової освіти; домінант концепції Нової української школи; особливостей застосування інноваційних технологій під час вивчення природничої, громадянської та історичної, соціальної та здоров’язбережувальної, інформатичної освітніх галузей у місті навчальної дисципліни початкової школи «Я досліджую світ». Зміст матеріалів, представлений у методичних рекомендаціях, орієнтований на студентів магістратури спеціальності «Початкова освіта».
Keywords: інтеграція, "Я досліджую світ", інноваційні технології