Розробка системи побудови персоналізованих маршрутів на основі індивідуальних вподобань користувача - Мельник, Олег (My University, 2024)
У кваліфікаційній роботі розроблено сервіс рекомендацій маршрутів для користувачів на основі їхніх вподобань та параметрів. Система дозволяє генерувати персоналізовані маршрути, враховуючи місцезнаходження користувача, сценарій використання (прогулянка, розваги, побачення, харчування) та інші індивідуальні налаштування. Розроблений сервіс може бути інтегрований з іншими системами для надання комплексних рекомендацій. У роботі описано архітектуру системи, реалізовано алгоритми підбору місць та формування маршрутів, а також забезпечено можливість масштабування та подальшого розвитку функціональності.
Keywords: рекомендаційна система, персоналізовані маршрути, користувацькі вподобання, інтеграція, Python, Django, OpenAI API