Вдосконалення аналітичного забезпечення в системі управління прибутком - Никифорак, Ірина (Чернівецький нац. ун-т ім. Ю.Федьковича, 2021)
Важлива роль прибутку у забезпеченні інтересів власників визначає необхідність грамотного управління ним. Формування якісного аналітичного забезпечення дозволить приймати виважені управлінські рішення щодо формування та використання прибутку підприємства, що сприятиме успішній діяльності у мінливому ринковому середовищі.
Keywords: управлінські рішення; аналітичне забезпечення; прибуток