Реалізація принципу дитиноцентризму у виховному процесі початкової школи - Кушнір, Віта; Бигар, Ганна (Чернівец. нац. ун-т ім. Ю. Федьковича, 2024)
Стаття присвячена ідеям дитиноцинтризму в початковій школі.
Keywords: дитиноцентризм, молодший шкільний вік, виховний процес