ДИНАМІКА ГРОМАДЯНСЬКОЇ ІДЕНТИЧНОСТІ МОЛОДІ В УМОВАХ ВІЙНИ - Разовий, Назар Олегович (My University, 2023)
Дана кваліфікаційна робота націлена на вивчення динаміки громадянської ідентичності молоді в умовах війни, як важливого та актуального аспекту сучасних суспільних досліджень. Ми спробували проаналізувати та зрозуміти, як військові конфлікти впливають на формування, зміну та консолідацію громадянської ідентичності молоді, а також як ця ідентичність впливає на їхню участь у суспільному житті, ангажованість у важливих громадських справах та миротворчі ініціативи.
Keywords: ідентичність особистості, громадянська ідентичність, молодь, умови війни, соціалізація молоді