Конспект лекцій "Геометрична оптика" - Фельде, Христина Вікторівна; Городинська, Ніна Василівна; Фесів, Ігор Васильович; Кривецький, Василь Іванович (My University, 2021)
Опорний конспект лекцій з навчальної дисципліни «Геометрична оптика» для студентів всіх форм навчання спеціальностей «Метрологія, інформаційно-вимірювальна техніка», «Телекомунікації і радіотехніка», «Оптотехніка», «Фізика та астрономія»
Опорний конспект лекцій з навчальної дисципліни "Геометрична оптика"