Сучасні електронні геодезичні прилади : практикум - Sukhyj, Petro; Sabadash, Volodymyr; Darchuk, Kostiantyn (My University, 2021)
У посібнику пропованованому виданні розкриваються особливості практичного використання сучасних електронних геодезичних приладів. Розглянуто будову таких приладів, як електронний тахеометр, цифровий нівелір, трасошукач, GNSS-приймач, БПЛА DJI Mavic 2 Zoom. Визначено їх конструктивні та функціональні особливості. Практикум може використовуватись як навчально-методичний посібник при вивченні курсів геодезичного спрямування. Для студентів спеціальностей «Геодезія та землеустрій», «Архітектура та містобудування», «Будівництво та цивільна інженерія», «Гідротехнічне будівництво, водна інженерія та водні технології», «Наука про Землю» та «Географія», а також для спеціалістів у галузі геодезії, картографії та інших галузей, де використовуються електронні геодезичні прилади.
Keywords: геодезія; GPS-технології; геодезичні прилади; БПЛА; електронний тахеометр