Формування усвідомленого батьківства молоді - Равлюк, Тетяна (ФОП Бондаренко М. О., 2022)
Порушена актуальна проблема формування усвідомленого батьківства молоді. Узагальнено поняття «батьківство», «усвідомлене батьківство». Визначено фактори впливу на формування відповідального батьківства молоді, напрями діяльності соціальних інститутів.