Опрацювання графічної інформації : навчальний посібник - Дуболазов, Олександр Володимирович; Солтис, Ірина Василівна; Бесага, Роман Миколайович (Чернівецький національний університет імені Юрія Федьковича, 2022)
Навчальний посібник призначений для формування у студентів професійних знань та навичок опрацьовувати текстову, графічну та мультимедійну інформацію з використанням сучасних інформаційних технологій та спеціалізованого програмного забезпечення.
Keywords: Графічна інформація; Мультимедійна інформація; Інформаційні технології