Любов до світу в пензлі і слові - Меленчук, Ольга Василівна (My University, 2021)
У статті акцентовано на живописних роботах буковинського художника Івана Гемері, в яких відтворено краєвиди карпатської природи та етнонаціональний колорит життя гуцулів.
Keywords: митець; образотворчий; картина; палітра; емоційно забарвлений; експресія; краєвид; гуцули