Linguistic Learning Practice Handbook. Навчально-методичний посібник для самостійної роботи з навчальної лінгвістичної практики для студентів 2 курсу спеціальності В11 Філологія. - Гнатковська, Олена Михайлівна; Соловйова, Ольга Валентинівна; Єсипенко, Надія Григорівна; Суродейкіна, Тетяна Валеріївна (My University, 2026)
Посібник містить практичні завдання для студентів 2 курсу з навчальної лінгвістичної практики та методичні рекомендації щодо їх самостійного виконання.
Keywords: навчальна лінгвістична практика