Огляд онлайн сервісів для вивчення робототехніки при дистанційному навчанні - Yashan, Bohdan; Pukalsky, Ivan; Melnychuk, Liliia (Черкаський національний університет імені Богдана Хмельницького, 2024)
Зв'язок робототехніки з дистанційним навчанням є актуальним та цікавим дослідженням, яке зосереджується на використанні робототехніки як засобу навчання в умовах, коли багато шкіл перейшли на дистанційний режим навчання. У статті висвітлюються можливості та переваги вивчення робототехніки в умовах дистанційного навчання, проаналізовані сучасні технології та інструменти, зокрема, віртуальні середовища, онлайн-платформи та мобільні застосунки. Також надано рекомендації щодо вибору для використання сервісів у залежності від віку дитини.
Overview of online services for studying robotics in distance education
Keywords: STEM-освіта; робототехніка; онлайн сервіси; візуальні редактори; мобільні застосунки