Математичний аналіз: короткий конспект лекцій і завдання для самостійної роботи. Частина 2 - Perun, Galina; Melnychuk, Liliia (Чернiвецький нац. ун-т iм. Ю. Федьковича, 2026)
У частині 2 навчального посібника наводяться основні теоретичні відомості, розв'язування типових прикладів, а також підібрані варіанти завдань для самостійної роботи з таких тем математичного аналізу: диференціальне та інтегральне числення функцій багатьох змінних, ряди. Посібник призначений для студентів студентів вищих навчальних закладів фізичних та інженерно-технічних спеціальностей.
Mathematical analysis: a brief summary of lectures and tasks for independent work. Part 2
Keywords: Математичний аналіз; функція багатьох змінних; диференційовність; екстремуми; інтеграли функції багатьох змінних; числові ряди; степеневі ряди; ряди Фур'є