ВИКОРИСТАННЯ НА УРОКАХ «Я ДОСЛІДЖУЮ СВІТ» АНІМАЦІЙНИХ ЗАСОБІВ НАВЧАННЯ - Шевчук, Кристина (My University, 2024)
В статті розкриваються особливості використання на уроках "Я досліджую світ" анімаційних засобів навчання.
Keywords: Предмет початкової школи "Я досліджую світ", анімаційні засоби навчання