ТУРИЗМ. ПРОГРАМНІ МАТЕРІАЛИ З ФАХОВИХ ДИСЦИПЛІН - Король, Олександр Дмитрович; Бучко, Жанна Іванівна (Видавництво Чернівецького національного університету імені Юрія Федьковича, 2024)
У виданні подано програмні матеріали з нормативних навчальних дисциплін професійної підготовки за ОП «Міжнародний туризм і туроперейтинг» другого (магістерського) рівня вищої освіти спеціальності 242 «Туризм і рекреація». Кожна із запропонованих навчальних програм містить мету навчальної дисципліни, результати навчання, перелік тем із основними питаннями, рекомендовану літературу та інформаційні ресурси, на основі яких здійснюється викладання відповідних курсів. Для викладачів і здобувачів вищої освіти спеціальності 242 «Туризм і рекреація» другого (магістерського) рівня вищої освіти.
Збірник навчальних програм
Keywords: міжнародний туризм; туроперейтинг; навчальні програми; 242 Туризм і рекреація; магістратура