ОСНОВИ БІОМЕХАНІКИ РУХУ - Гакман, Анна Вікторівна (My University, 2019)
У посібнику висвітлено особливості біомеханічного аналізу руху, біостатичні та біокінематичні характеристики руху та біомеханічна класифікація опорно-рухового апарату. Для студентів, викладачів, тренерів, працівників фізичної культури і спорту.
Keywords: біомеханіка