Характеристика однорідних ділянок русел та заплав у системі Верхнього Пруту - Костенюк, Людмила Володимирівна; Ющенко, Юрій Сергійович (Чернівецький національний університет імені Юрія Федьковича, 2015)
Розроблено та обгрунтовано методику виділення та аналізу ОДРЗ системи Верхнього Пруту, представлено особливості їх конфігурації, розмірів та внутрішньої будови для різних природних умов на конкретних прикладах.
Keywords: руслові процеси; басейн Верхнього Пруту; річка Прут; ОДд; ОДРЗ; СРЗ; СПР