Особливості виховання здоров’язбережувальної поведінки молодших школярів - Бигар, Ганна; Крижановська, Вікторія (Чернівец. нац. ун-т ім. Ю. Федьковича, 2023)
Тези присвячені особливостям формування здоров'язбережувальної поведінки молодших школярів
Keywords: здоров'язбережувальна поведінка молодших школярів