Аналіз пропозицій українських туроператорів по курортам та готелям Єгипту. - Войт, Леся Олександрівна (Чернівецький національний університет імені Юрія Федьковича, 2024)
Туризм стрімко розвивається та є однією з найприбутковіших галузей економіки у світі, у тому числі Єгипту. Тому тема роботи є актуальною та важливою як для працівників сфери туризму, так і для туристів. В даній роботі розкрито розвиток туризму в Єгипті, включаючи вплив географічного положення на туристичну привабливість країни та історичні аспекти. Проаналізовано курорти Єгипту, їх специфіку, переваги та недоліки. Проаналізовано готельну базу за рівнем обслуговування, ціновим діапазоном та популярністю. Досліджено та проаналізовано цінові пропозиції українських туроператорів по курортах, визначено їхні відмінності та особливості.
Keywords: туризм, Єгипет, курорти, готелі, українські туроператори, ціна, пропозиції.