Особливості учбової мотивації студентів-психологів та студентів-перекладачів із різним рівнем професійної спрямованості - Руснак, Каріна Віталіївна (My University, 2021)
У роботі представлено результати теоретичного обґрунтування та емпіричного виявлення особливостей учбової мотивації студентів-психологів та студентів- перекладачів відповідно до рівня їх професійної спрямованості. Актуальність дослідження обумовлена тим, що сформована за час навчання у ЗВО структура мотивів студента стає стрижнем особистості майбутнього фахівця, що робить формування позитивних учбових мотивів невід’ємною складовою виховання особистості студента. У ході проведеного емпіричного дослідження було визначено, що існують відмінності особливостей учбової мотивації студентів- психологів та студентів-перекладачів відповідно до рівня прояву їхньої професійної спрямованості.