Інтелект-карти як сучасна технологія навчання - Мафтин, Лариса (ФОП Цьома С.П., 2024)
У публікації обгрунтовано актуальність технології майндмепінгу як інноваційної технології навчання, розкрито її зміст. Наголошено на тому, що застосування інтелект-карт є ефективним засобом оптимізації навчально-пізнавальної діяльності. Висновки констатують як багато важать інтернет-карти у процесі засвоєння знань.
Keywords: технологізація освіти; технологізація освіти; інноваційні технології; інтелект-карта; карти пам’яті; майндмепінг; асоціативне мислення