Фіскально-моніторингові функції нотаріату - Vdovichena, Lidiia (Львів-Торунь : Liha-Pres, 2023)
Реалізація фіскальної функції нотаріату напряму залежить від належного стану нормативно-правового регулювання в сфері подат-кових відносин, а також від ефективності функціонування самих же податкових органів державної влади, що є, в свою чергу, відображенням рівня задоволення публічних потреб та інтересів. Для належної організації формування, розвитку та реалізації фіскальної функції нотаріату в Україні також є необхідним високий, якісний рівень правового регулювання, визначальною ознакою якого має бути правова визначенні –тобто чіткість та недвозначність змісту правової норми, удосконалення роботи відповідних органів державної влади, а також налагодження та посилення діалогу та співробітництва з громадськістю.
Keywords: нотаріус; фінансовий моніторинг; фінансово-моніторингова функція; функції нотаріуса