Біохімічні методи дослідження рослин - Волков, Роман Анатолійович; Панчук, Ірина Ігорівна (Видавництво Чернівецького національного університету імені Юрія Федьковича, 2023)
У навчальному посібнику наведені теоретичні основи методів (спектрометрія, центрифугування, хроматографія, електрофорез), які використовуються у дослідженнях з біохімії рослин. Детально описано широкий спектр методик, що дозволяє отримати практичні навички роботи у лабораторії. Для студентів, аспірантів, молодих науковців біологічних і медичних спеціальностей.
Keywords: Активність ферментів; білки; електрофорез; ізоферментні спектри; низькомолекулярні метаболіти; розчини; спектрофотометричний аналіз; хроматографія; центрифугування