Розробка концепції мобільного туристичного додатку на прикладі м. Чернівці - Базь, Михайло Васильович (Чернівецький національний університет імені Юрія Федьковича, 2023)
Магістерська робота розглядає питання концепції, дослідження, специфіки розробки та впровадження мобільного туристичного “застосунку-путівника” в місто Чернівці. Проаналізовано особливості міста, його інфраструктури та можливості правильної інтеграції функціоналу в мобільний додаток. У дослідженні було проведено аналіз та специфіку популярних на даний час туристично-орієнтованих та окремо “застосунків-путівників”. Було розглянуто їх особливості, зовнішній вигляд (інтерфейс), головні складові та якість реалізації. На базі отриманого досвіду було візуально подано у формі концепції два варіанти реалізації такого роду застосунку в місто Чернівці. Були описані способи реалізації потрібного функціоналу.
Keywords: мобільний додаток, інновації, туристична галузь, концепції, розвиток, інформаційні технології.