Об’єктно-орієнтоване програмування мовою С# - Томка, Юрій Ярославович (Технодрук, 2022)
У навчальному посібнику в деталях приділено увагу можливостям мови С#, платформи .NET та об’єктно-орієнтованій парадигмі створення коду. Матеріал супроводжується лаконічними практичними прикладами. Посібник призначений для підготовки здобувачів в галузі знань 12 "Інформаційні технології" спеціальності 122 "Комп’ютерні науки" та всіх бажаючих.
Keywords: Об'єктно-орієнтоване програмування, С#, абстракція, поліморфізм, наслідування