Міжнародний маркетинг. Тестові завдання - Михайлина, Діана Георгіївна (Чернівецький національний університет імені Юрія Федьковича, 2024)
Збірник тестових завдань розроблено для самоперевірки і закріплення знань при вивченні обов’язкової навчальної дисципліни «Міжнародний маркетинг», що передбачена ОПП «Міжнародні економічні відносини» для студентів бакалаврського (другого) рівня. Запропоновано тестові завдання для закріплення теоретичного матеріалу та набуття практичних навичок у галузі міжнародного маркетингу. Для студентів спеціальності 292 «Міжнародні економічні відносини» галузі знань 29 «Міжнародні відносини».
Keywords: Міжнародний маркетинг; Тестові завдання; Завдання для самоперевірки