Особливості міжособистісної залежності військовослужбовців раннього дорослого віку. - Гуцуляк, Наталія (Психологічні основи здоров‟я, освіти, науки та самореалізації особистості: матеріали XV Міжнародної науково-практичної конференції (м. Луцьк, 23–24 березня 2023 року), 2023)
Стаття присвячена розкриттю особливостей прояву залежної поведінки військовослужбовців у міжособистісних стосунках.
Keywords: міжособистісна залежність