Вплив засобів художньої гімнастики на фізичну підготовленість дітей 7-8 років - Чернявська, Олександра Сергіївна (My University, 2024)
У магістерській роботі було досліджено вплив засобів художньої гімнастики оздоровчого-рекреаційного напряму на фізичну підготовленість дітей 7-8 років. Охарактеризовані оздоровчо-рекреаційні заняття в позаурочний час, описано морфофункціональні особливості розвитку дитячого організму, а також розглянуто вплив використання засобів художньої гімнастики для розвитку фізичних якостей дітей 7-8 років. У ході експерименту був доведений ефективний вплив розробленої програми, який проявляється у покращенні результатів тестування фізичних якостей наприкінці експерименту.
Keywords: оздоровчо-рекреаційний напрям, засоби художньої гімнастики.