Рецептивні ресурси кіносценарію О. Довженка «Земля» - Нікоряк, Наталія (Рута, 2009)
Розглядається питання специфіки кінорецепції в аспекті сценарної практики Олександра Довженка. Осібно аналізуються рецептивні ресурси кіносценарію „Земля”: значимість налаштованості автора на різну рецептивну аудиторію (читач – глядач), вплив останньої на завершення тексту.
Keywords: кіносценарій; кінорецепція; глядач; рецептивний потенціал