Вступ до спеціальності "Початкова освіта" Навчально-методичний посібник - Костащук, Оксана Іванівна (Чернівец. нац. ун-т ім. Ю. Федьковича, 2019)
У навчально-методичному посібнику вміщено матеріали для підготовки до семінарських занять і самостійного опанування майбутніми вчителями початкової школи окремих питань змісту з курсу «Вступ до спеціальності», формування їх творчої активності та самовиховання. Для студентів та викладачів педагогічних закладів освіти, вчителів початкових класів.
Вступ до спеціальності "Початкова освіта" Навчально-методичний посібник
Keywords: початкова освіта, професія вчителя, ЗВО, початкова школа