Правовий статус учасників провадження у справі про банкрутство - Butyrska, Iryna (My University, 2016)
Стаття присвячена дослідженню правового регулювання статусу учасників провадження у справі про банкрутство. Досліджуються ознаки учасників справи про банкрутство, пропонується визначення поняття «учасники провадження у справі про банкрутство». Аналізується судова практика щодо залучення учасників до провадження у справі про банкрутство.
Keywords: банкрутство; учасники провадження у справі про банкрутство; нелатоспроможність; боржник; господарський суд; кредитор