Лазерні методи і системи багатопараметричної цифрової гістології для диференціальної діагностики ушкоджень внутрішніх органів померлих - Литвиненко, Олександра Юріївна; Ушенко, Олександр Григорович; Бачинський, Віктор Теодосович; Ушенко, Юрій Олександрович; Дуболазов, Олександр Володимирович; Солтис, Ірина Василівна; Склярчук, Валерій Михайлович (ДрукАрт, 2024)
Монографія містить новий і системний підхід до розв’язання актуальної наукової та практичної проблеми цифрової гістології з розробки комплексної системи об’єктивних судово-медичних критеріїв статистичного часового моніторингу поляризаційних проявів посмертних змін морфологічної та молекулярної структур біологічних тканин у визначенні давності ушкодження внутрішніх органів (мозок, печінка, нирка, легенева тканина та міокард). Монографія розрахована для наукових працівників, викладачів ЗВО, аспірантів та лікарів-діагностів.
Keywords: Лазер; Біологічні тканини; Статистичний аналіз; Фрактальний аналіз; Вейвле-аналіз