Самореалізація вчителя та учнів в процесі дистанційного навчання - Ковальчук, ІННА (Київ Національний центр «Мала академія наук України», 2021)
У тезах наведені шляхи самореаілзації вчителя та учнів в освітньому процесі.
Keywords: самореалізація, дистанційне навчання, вчитель, учні.