Сімейне право: навчально-методичний посібник - Protskiv, Nataliia; Hetmanseva, Nina (Чернівец. нац. ун-т ім. Ю. Федьковича, 2021)
Навчально-методичний посібник розроблений у відповідності з робочою програмою навчального курсу дисципліни «Сімейне право» для спеціальності 081 «Право» та є завершеним навчальним виданням, необхідним і достатнім для повного вивчення даного курсу. Навчальний посібник призначений для проведення практичних занять зі студентами юридичних факультетів з нормативної дисципліни «Сімейне право».
Keywords: сімейне право