Митець і час - (:unkn) unknown (Чернівці : "Місто", 2018. 288 с., 2019)
До книги увійшли статті, есе, вірші, інтерв’ю з маестро, які висвітлюють діяльність художнього керівника Заслуженого академічного Буковинського ансамблю пісні і танцю України та завідувача кафедри музики Чернівецького національного університету імені Юрія Федьковича. Книга зацікавить студентів музичних та музично-педагогічних навчальних закладів, викладачів, диригентів, мистецтвознавців, етномузикологів, керівників професійних і аматорських хорових колективів, шанувальників творчості відомого митця, загалом усіх, хто цікавиться музичною культурою України.
До 85-ліття народного артиста України, професора Андрія Кушніренка / Упорядник О.А. Кушніренко
До збірки увійшли статті викладачів і співробітників кафедри музики Чернівецького національного університету імені Юрія Федьковича: 1. Боднарук Ірина. Секрети педагогічної майстерності митця // Митець і час. До 85-ліття народного артиста України, професора Андрія Кушніренка/ Упорядник О.А. Кушніренко. – Чернівці : "Місто", 2018. – С 204-208. 2. Бойчук Ірина. Яскрава сторінка історії культури Буковинського краю // Митець і час. До 85-ліття народного артиста України, професора Андрія Кушніренка/ Упорядник О.А. Кушніренко. – Чернівці : "Місто", 2018. – С 209-210. 3. Бондаренко Віталій. Творча співпраця з Маестро // Митець і час. До 85-ліття народного артиста України, професора Андрія Кушніренка/ Упорядник О.А. Кушніренко. – Чернівці : "Місто", 2018. – С 211-213. 4. Вишпінська Ярина. Андрій Миколайович Кушніренко – педагог, митець, керівник // Митець і час. До 85-ліття народного артиста України, професора Андрія Кушніренка/ Упорядник О.А. Кушніренко. – Чернівці : "Місто", 2018. – С 214-217. 5. Гатрич Іван. Випадкові зустрічі – це щось найменш випадкове у нашому житті // Митець і час. До 85-ліття народного артиста України, професора Андрія Кушніренка/ Упорядник О.А. Кушніренко. – Чернівці : "Місто", 2018. – С 218-219. 6. Дерда Іван. Я співав з Кушніренком // Митець і час. До 85-ліття народного артиста України, професора Андрія Кушніренка/ Упорядник О.А. Кушніренко. – Чернівці : "Місто", 2018. – С 220-224. 7. Зубчук Алла. Музика – його покликання // Митець і час. До 85-ліття народного артиста України, професора Андрія Кушніренка/ Упорядник О.А. Кушніренко. – Чернівці : "Місто", 2018. – С 228-229. 8. Кнігніцька Олена. Це щастя – працювати з таким Маестро // Митець і час. До 85-ліття народного артиста України, професора Андрія Кушніренка/ Упорядник О.А. Кушніренко. – Чернівці : "Місто", 2018. – С 233-235. 9. Кобилянський Володимир, Кобилянська Ганна. Його життєвий шлях – це справді подвиг // Митець і час. До 85-ліття народного артиста України, професора Андрія Кушніренка/ Упорядник О.А. Кушніренко. – Чернівці : "Місто", 2018. – С 236-237. 10. Куліковська-Стиць Ірина. Він завжди житиме в моїй пам'яті // Митець і час. До 85-ліття народного артиста України, професора Андрія Кушніренка/ Упорядник О.А. Кушніренко. – Чернівці : "Місто", 2018. – С 258-259. 11. Лісовий Вадим. Нарис до педагогічної бібліографії Андрія Кушніренка // Митець і час. До 85-ліття народного артиста України, професора Андрія Кушніренка / Упорядник О.А. Кушніренко. – Чернівці : "Місто", 2018. – С 240-243. 12. Мокрогуз Інна. Той, хто вмів запалювати серце // Митець і час. До 85-ліття народного артиста України, професора Андрія Кушніренка/ Упорядник О.А. Кушніренко. – Чернівці : "Місто", 2018. – С 247-248. 13. Софроній Зоя. Його неможливо забути // Митець і час. До 85-ліття народного артиста України, професора Андрія Кушніренка/ Упорядник О.А. Кушніренко. – Чернівці : "Місто", 2018. – С 255-257.