Родинне дерево С.Смаль-Стоцького. - Dobrzhanskiy, Oleksander (Чернівецький національний університет імені Юрія Федьковича, 2021)
Тези доповіді присвячені дослідженню родинного дерева С.Смаль-Стоцького
Keywords: С.Смаль-Стоцький; генеалогія; Остап Луцький; Ірина, Роман, Нестор Смаль-Стоцькі