ПРОЦЕСУАЛЬНЕ КЕРІВНИЦТВО ПРОКУРОРА - Василова, Оксана Василівна (Видавництво Чернівецького національного університету імені Юрія Федьковича, 2026)
Посібник підготовлений відповідно до робочої програми навчального курсу дисципліни «Процесуальне керівництво прокурора» для спеціальності 081 «Право» та є завершеним навчальним виданням, необхідним і достатнім для повного вивченням курсу. Для проведення практичних занять зі студентами юридичних факультетів з дисципліни «Процесуальне керівництво прокурора».
Навчально-методичний посібник
Keywords: процесуальне керівництво; досудове розслідування; прокуратура; слідчі дії; повноваження прокурора