Пундор Н. Галицько-Волинська держава і монголи: військово-політичні аспекти.: дипломна робота. Чернівці: ЧНУ ім. Ю. Федьковича, 2023. - Пундор, Наталія (My University, 2023)
Пундор Н. Галицько-Волинська держава і монголи: військово-політичні аспекти.: дипломна робота. Чернівці: ЧНУ ім. Ю. Федьковича, 2023.