Проєктна діяльність територіальних громад у площині соціальної роботи - Попов, Олександр (My University, 2023)
У статті проаналізовано проєктну діяльність територіальних громад у площині соціальної роботи. Розкрито сутність поняття "проєктна діяльність територіальних громад", наведено класифікацію видів проєктної діяльності залежно від її цілей, визначено зміст проєктної діяльності у площині соціальної роботи. Проаналізовано приклади успішної імплементації територіальними громадами проєктів у площині соціальної роботи.
Keywords: соціальна робота; проєктна діяльність; територіальні громади