НАЦІОНАЛЬНО-ПАТРІОТИЧНЕ ВИХОВАННЯ МАЙБУТНІХ ОФІЦЕРІВ ЗАПАСУ ПІД ЧАС НАВЧАННЯ НА КАФЕДРАХ ВІЙСЬКОВОЇ ПІДГОТОВКИ ЗАКЛАДІВ ВИЩОЇ ОСВІТИ - Xомік, Іван (Креативний простір: електрон. наук. журн. – № 4. – Харків: СГ НТМ «Новий курс», 2021., 2021)
У статті проведено аналіз керівних документів, що стосуються проблеми національно-патріотичного виховання громадян, які навчаються на кафедрах військової підготовки цивільних закладів вищої освіти. На прикладі кафедри військової підготовки Чернівецького національного університету наведено можливі форми й методи цієї роботи. Даються деякі рекомендації щодо покращання якості проведення виховної роботи під час навчального процесу.
Keywords: національно-патріотичне виховання, науково-педагогічний працівник, слухач, навчальний процес