Переклад медичних текстів - Заполовський, М.В. (Рута, 2011)
Навчальне видання спрямоване на розвиток у студентів навичок усного та письмового перекладу. Основна увага приділяється глибокому засвоєнню та активізації медичної лексики, збагаченню словникового запасу із зазначеної теми. Посібник містить німецькі та українські медичні тексти та вправи до них. Для студентів і викладачів факультетів іноземних мов, а також широкого кола осіб, які вдосконалюють свої навички з німецько-українського перекладу.
Keywords: Blutdruck, Haut, Herzinsuffizienz, Hepatitis, Pankreatitis, Hastritis, Karies, Katarakt, Glaukom, Lungenentzündung, Erkältung