Технології машинного навчання: Навчальний посібник/ Укл.: Дорошенко І.В. – Чернівці: Чернівецький нац. ун-т, 2026. – 168 с. - Дорошенко, Ірина Вікторівна (My University, 2026)
Посібник містить містить систематизований теоретичний матеріал з технологій машинного навчання, лабораторні роботи з використанням середовища R. Для студентів спеціальностей «F4 – Системний аналіз та наука про дані», «F3 – Комп’ютерні науки» факультету математики та інформатики.
Keywords: машинне навчання